Het aankopen van een eigendom is een droom van velen en vergt een belangrijke beslissing. Velen bouwen slechts eenmaal in hun leven en niet iedereen vermoedt dat er heel wat bij komt kijken. De EC-Groep help en adviseerd u bij alle fazen in uw bouwproject...

De EC-Groep staat voor goede begeleiding en maatwerk.

Wij bieden een uitstekende service en dit rekening houdend met de individuele wensen van de koper. Het afwerkingsniveau laat alle ruimte voor een persoonlijke invulling van stijlen. Door ‘op plan’ te verkopen geeft de EC-Groep elke kandidaat-koper de kans om zijn/haar appartement of woning volledig naar eigen keuze in te richten.

 

EC-Groep staat voor kwaliteit

Wij doen enkel beroep op zorgvuldig geselecteerde aannemers voor de ruwbouwwerken en de verscheidene afwerkingen, zoals voor badkamer, keuken, vloeren,… EC-Groep oefenent permanent controle uit op hun werk. Bovendien worden de bouwwerken regelmatig gecontroleerd door de architect en ingenieurs. Zij zien erop toe dat alles wordt uitgevoerd volgens de plannen en het lastenboek. Het is een werk van lange adem, in elke fase getoetst aan een welomlijnde visie, met als uiteindelijk resultaat projecten die zich kunnen beroepen op een relevante en langdurige waarde, zowel financieel als emotioneel.

 

 

Waar vind je ons ?

ec-groep bouwconsult BK bart knevels

Openingsuren

Contact & Info